Mijn Sabewa Zeeland

Mijn Sabewa Zeeland is uw persoonlijke internetpagina.

Op uw persoonlijke pagina kunt u nu:

  • uw aanslagbiljet inzien en downloaden
  • uw taxatieverslag inzien en downloaden

Heeft u nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD account aan.

Inloggen op Mijn Sabewa Zeeland

Inloggen met eHerkenning voor bedrijven

Meer zekerheid over uw online identiteit, daarom gebruiken wij eHerkenning. Met eHerkenning identificeert u zich veilig en eenvoudig online. Het grote gemak is dat u met eHerkenning bij meerdere organisaties kunt inloggen. U hoeft dus minder wachtwoorden te onthouden. Veilig, makkelijk en betrouwbaar. Ga voor meer informatie naar www.eherkenning.nl. U heeft voor het invullen onze digitale formulieren een inlogmiddel nodig van minimaal niveau EH2.

Digitale formulieren eHerkenning

Het inzien van de aanslag en/of taxatieverslag is momenteel nog niet mogelijk met eHerkenning. U kunt hiervoor inloggen met aanslagnummer en aanslagbedrag.

Inzien aanslag / taxatie

Inloggen met eIDAS voor buitenlandse particulieren en bedrijven logo eIDAS

Europese burgers en bedrijven moeten vanaf september 2018 bij alle Nederlandse organisaties in de publieke sector kunnen inloggen met hun eigen nationale inlogmiddel. Dat hebben de EU-lidstaten met elkaar afgesproken. Sabewa Zeeland werkt hiervoor met eIDAS-formulieren. Meer informatie vindt u hier.

Digitale formulieren eIDAS

LET OP!
Voor het bekijken van sommige documenten (adobe acrobat, te herkennen aan het  -symbooltje) is het nodig de gratis adobeĀ® readerĀ® te installeren. Hiervoor kunt u op onderstaande link klikken:

logo PDF